22 September, 2018 09:38

HIRDETÉSEK AZ ÉVKÖZI 25. VASÁRNAP (szept. 23.)

1. Ma 15:30-tól a 7. teremben FIATAL CSALÁDOSOK vasárnapi körének évadnyitó összejövetele lesz. Szeretettel várjuk és látjuk a csoporthoz csatlakozni akaró fiatal házasokat és családosokat.

2. Hétfőn a Baba-Mama Klub évadnyitó összejövetele lesz 10 órától a 7. teremben. Másoknak is hozzuk tudomására ezt a jó lehetőséget, amelyen az édesanyák együtt imádkozhatnak, énekelhetnek, és megoszthatják egymással a gyermeknevelésben szerzett értékes tapasztalataikat.

3. Szombaton, szept. 29-én CSALÁDI NAPOT tartunk MIKEPÉRCSEN a kápolnakertben. Gyülekező 10 órától. Aki szeretne ezen résztvenni, kérem, hogy — a szervezés megkönnyítése érdekében — iratkozzon fel a sekrestyében mától legkésőbb csütörtökig.

Akik biciklivel mennek ki, ők 9:00-kor indulnak a székesegyház elől.

4. Minden katolikus háztartásban éljék az ÖRÖM-HÍRT! Ezzel a mottóval vihetik magukkal a Kedves Testvérek az újságos polcról 400 Ft-os (önköltségi) áron egyházmegyénk kiadványának legújabb számát. Gondoljunk azokra is, akiknek kedvükben járhatunk azzal, ha ők is kézbe vehetik az Öröm-Hír legújabb számát.

5. Hétfőn Szt. Gellért püspök és vértanú ünnepe; csütörtökön Páli Szt. Vince emléknapja, szombaton Szt. Mihály, Gábor és Rafael főangyalok ünnepe. Mához egy hétre lesz SZENTÍRÁS VASÁRNAPJA.

6. Október 6-án tartják a Nagymarosi Ifjúsági Találkozót „Válj azzá, aki már vagy a keresztségben!” — címmel. A 16 év fölötti fiatalokat várják. Az útiköltség 2500 Ft. Mától lehet jelentkezni a részvételre feliratkozással a sekrestyében.

7. Október 20-án (szombaton) 10-től városi énekversenyre hívjuk gyermekeinket. A megmérettetésre 1 Mária-énekkel lehet nevezni október 13-ig. Bővebb tájékoztató olvasható a hirdetőn.

8. A nyári vakációban megtartott 1 KIS + VERSENY nyertesei: második helyezett FEDOR LILI és első helyezett JUHÁSZ JANKA. Elismerés illeti mindkettőjüket kitartó részvételükért a játékban és példaadó szorgalmukért.