2 November, 2019 22:46

HIRDETÉSEK AZ ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP (november 3.)

1. Ma a fél 12-es szentmise után szentségimádásra térhetünk be 18 óráig.

2. Kedden 17 órakor kezdődik a Kölcsey Központ kiállítótermében a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének debreceni csoportja és a Sziklára Épített Ház Alapítvány szervezésében a Magyar Örökség Díjas gyimesfelsőloki iskolaalapító Berszán Lajos portrékötetének bemutatója.

3. Elsőcsütörtökön egész napos szentségimádás lesz 18 óráig. Benne 17 órától kezdődik az imaóra papi hivatásokért és lelkipásztorokért.

4. Pénteken az esti szentmise után, 18:45-től tartjuk a következő férfikört az 5. teremben. Hívom és várom egyházközségünk férfiait.

5. Szombatontartjuka Szent Erzsébet Bált 19:00-tól a Szt. József Gimnázium tornatermében. Belépőjegy váltható a plébániairodán felnőtteknek 2000, a 13 és 18 év közötti korosztálynak 1000 Ft-ért. 12 éves korig a belépés ingyenes. Becsomagolt tombolatárgyak felajánlhatók és leadhatók a plébánián vagy a sekrestyében!

A terem előkészítése a bálra szombaton délelőtt 9-től lesz, amelynél sok segítő kézre van szükség. Ezért minél többen jöjjenek a teremberendezésre. Annak is igen értékes a munkája, aki csak egy-két órát tud erre fordítani.

6. Liturgikus emléknapok és ünnepek e héten: hétfőn Borromeo Szt. Károly püspök emléknapja, kedden Szent Imre herceg ünnepe, szombaton a lateráni bazilika felszentelésének ünnepe.

7. 2019 Advent I. vasárnapján egyházmegyénk főpásztora megalapítja megalapítja a Szent László Imaszövetséget azzal a céllal, hogy a tagjai minden nap elimádkoznak egy tized rózsafüzért, valamint elsőcsütörtökönként szentségimádáson vesznek részt, melyet egyházmegyénk papjaiért és új papi hivatások születésért ajánlanak fel.

Aki az imaszövetséghez csatlakozni kíván, a sekrestyében vagy a plébániairodán kérheti a jelentkezési lapot.

8. Valamennyi hitéleti programra szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Mentes a vírusoktól. www.avast.com