20 June, 2021 09:07

HIRDETÉSEK AZ ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP (JÚNIUS 20.)

1. Ma indul a szeptember 1-ig tartó ministránsverseny a nyári vakációban. Ha valaki nem nálunk, hanem máshol ministrálna, akkor kérje ennek igazolását írásban az ottani miséző atyától. A legszorgalmasabb ministránsok jutalomkiránduláson vesznek részt.

2. Hétfőn kezdetét veszi a péntekig tartó napközis tábor a plébánián, naponta ½ 8-tól ½ 5-ig. Szívesen fogadják a gyerekek, ha bárki a kedvükben akar járni gyümölccsel vagy süteménnyel.

3. Szerdán, autóbuszos kirándulásra hívjuk a Kedves Testvéreket Sajóládra a pálos templomba és az ónodi várba. Jelentkezni még lehet a sekrestyében vagy a plébániairodán. 3/4 8-tól gyülekező, 8 órától indulás. Az útiköltség 3500 Ft.

4. Szombaton a Megtestesülés-templomban a 10 órakor kezdődő szentmisében püspök atya áldozópappá szentel 1 diakónust és diakónussá 2 akolitust.

5. Vasárnap Szt. László király, egyházmegyénk védőszentjének főünnepét üljük. A fél 9-es szentmisében Te Deumot mondunk a véget ért tanévért.

6. Liturgikus emléknapok e héten: hétfőn Gonzága Szt. Alajos szerzetes emléknapja és csütörtökön Keresztelő Szt. János születésének főünnepét tartjuk.

7. 1 kis + nyári szorgalmi feladat a gyerekeknek: Ahol nyáron megfordulnak, azokról a helyekről, élményeikről készítsenek egy fotót, és nevükkel ellátva küldjék el plébániánk e-mail címére.

Mentes a vírusoktól. www.avast.com