4 July, 2021 09:22

HIRDETÉSEK AZ ÉVKÖZI 14. VASÁRNAP (JÚL. 4.)

1. Ma Péter-fillér gyűjtést tartunk az Apostoli Szentszék javára.

2. Ma szentségimádásra térhetünk be templomunkba 15 és 18 óra között.

3. Holnap kezdődik a hittanosaink nyári táborozása Nyírbátorban.

4. Megjelent az ÖRÖM-HÍR képes magazin egyházmegyénk híreivel. Elvihető 400 Ft-os áron az újságos polcról. Vigyük haza és olvassuk, hogy minél több család értesüljön egyházunk életéről.

5. Néhány információ a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról, amelyet szeptember 5-től 12-ig rendeznek meg Budapesten.

Az ünnepélyes megnyitó és a szentmise elsőáldozással szeptember 5-én 15 órakor kezdődik. A zárómise Ferenc pápával szeptember 12-én 11:30-kor veszi kezdetét. Mindkét szentmise helyszíne a Hősök tere.

A részvételnek többféle módja van: ingyenes, de előzetes regisztrációt kérnek. Regisztráció nélkül távolabbról, a hátsó szektorokban lehet csak részt venni. Regisztrációhoz kötött: 1-, 3- és 5-napos díjcsomag vagy a helyszínen napijegy váltható. A programok egy része díjköteles (pl. koncertek). Regisztrációköteles, de ingyenes a péntek esti ifjúsági program. Regisztráció nélkül látogathatók hétköznapokon a templomi liturgiák, szentségimádások és a szombati Családi nap a Margitszigeten.

A programokra a jelentkezéseket online regisztrációs felületen fogadják, melyet a jelentkezők a https://registration-iec2020.hu oldalon érnek el.

Az e-mail címmel nem rendelkező, idősebb testvérek jelentkezésében segítünk!

Kérjük, az előttünk álló hetek folyamán jelentkezzenek a hívek akár egyénileg, akár családonként, vagy pedig baráti társasággal összefogva a Kongresszus hivatalos honlapján azokra a programokra, amelyeken részt akarnak venni.

A kongresszus nyitó és záró szentmiséjére autóbuszt indítunk, amelyre holnaptól lehet jelentkezni a plébániairodán.

Az Eucharisztrikus Kongresszus programjai olvashatók a hirdetőn és elvihető az újságos polcról.