13 November, 2021 16:28

HIRDETÉSEK AZ ÉVKÖZI 33. VASÁRNAP (november 14.)

1. Ma ünnepeljük a Szegények Világnapját.

2. Kedden 18 órától folytatódik a FILMKLUB a Szent József Gimnázium dísztermében (2. emelet). Megnézzük A mennyország gyermekei c. palesztin filmet. Utána beszélgetést tartunk látottakról.

3. Szerdán 9 órától folytatódik az Idősek Akadémiája a 7. teremben. Hívom az időseket, hogy velük egykorúak derűs társaságában töltsenek néhány tartalmas délelőtti órát.

4. Pénteken Árpád-házi Szt. Erzsébet ünnepét tartjuk. 18:45-től az 5. teremben az akolitusokkal és a férfikör résztvevőivel tartunk szinódusi megbeszélését, amelyre, szeretettel várom őket, hogy együtt gondolkodjunk egyházunk küldetésének teljesítéséről. Hívom a csoporthoz csatlakozni akaró férfiakat!

5. Szombaton

„EGY TÁNYÉR SZERETET” mottóval fiatal katolikus vállalkozók egy

csoportja fog főzni rászorulóknak és hajléktalanoknak templomunk udvarán. 11:30-tól lesz az ebédosztás, ehhez süteménnyel bárki hozzájárulhat.

— 17–18 óra között hálaadó szentségimádást tartunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért. Székesegyházunk a regisztrált helyszínek között található. Otthoni imával is be lehet kapcsolódni a szentségimádásba.

— 18 órai szentmisében lesz az idén kerek évfordulós házaspárok hálaadása. Tekintettel a járványügyi helyzetre most nem hívjuk őket agapéra, hanem a szentmise után rövid énekes műsorral is fogjuk köszönteni őket.

6. Vasárnap Krisztus, a Mindenség Királya főünnepén országos gyűjtést tartunk a Karitász javára. 15 órától a 7. teremben lesz a karácsonyi pásztorjáték szereposztása, amelyre szeretettel hívjuk gyermekeinket és fiataljainkat. Jöjjenek el minél többen.

7. Dec. 11-én az Adventi Filmes Délutánok keretében 15 órától megnézzük. Magyar Passió c. filmet az Apolló Mozi Kertész Mihály termében. A filmnézést pódiumbeszélgetés követi a látottakról. A belépés díjtalan.

Mától lehet jelentkezni feliratkozással a sekrestyében vagy a plébániairodán, ill. elektronikus regisztrálással az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqtxSSUxajV716br6MG5hSbtD7o-zOo4AU9ONN4fDNSrLwqw/viewform

Mentes a vírusoktól. www.avast.com