10 October, 2020 20:35

HIRDETÉSEK AZ ÉVKÖZI 28. VASÁRNAP (október 11.)

1. Ma a homokkerti Magyarok Nagyasszonya-kápolna búcsúi szentmiséje 16:30-kor kezdődik. Szentbeszédet fog mondani Palánki Ferenc püspök atya.

2. Kedden 16 órától a Megtestesülés-templomban Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program felelős államtitkára, tart előadást az üldözött keresztény családok hitvalló életéről.

Az előadáson viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot, illetve igyekezzenek a távolságtartást figyelembe véve helyet foglalni!

3. Pénteken 16.30-tól kezdjük a rózsafüzér-imádkozást a gyermekekkel az 5. teremben. Erre szeretettel hívom őket testvéreikkel és szüleikkel együtt.

4. Liturgikus ünnepek és emléknapok e héten: csütörtökönJézusról nevezett (Avilai) Szt. Teréz szűz és egyháztanító és szombaton Antióchiai Szt. Ignác püspök és vértanú emléknapja.

5. Mához egy hétre lesz missziós vasárnap. Szolidáris elkötelezettségünket a missziók ügye mellett — az imádság kötelékeinek ápolását továbbra is folytatva — most kifejezhetjük nagylelkű perselyadományainkkal is.

6. November 21-én, szombaton este 6 órától tartjuk az idén jubiláló házaspárok szentmiséjét, akik 5-10-15-20-25 vagy ennél több éve kötöttek szentségi házasságot.Kérem ezeknek a házaspároknak a jelentkezését akár a sekrestyében, akár a plébániairodán.

Mentes a vírusoktól. www.avast.com