12 June, 2021 17:09

HIRDETÉSEK AZ ÉVKÖZI 11. VASÁRNAP (JÚN. 13.)

1. Szerdán

— folytatjuk a Szent József-kilencedet, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének tiszteletére. A 7 órai szentmise után énekeljük a Szent József litániát.

A Szent József-oltáron elhelyezett dobozba gyűjtjük a Kedves Testvérek imaszándékait, amelyeket decemberben, a Szent József Év lezárásakor az Ő pártfogásába ajánlunk.

— 10:00 órától a 7. teremben folytatódik az IDŐSAKADÉMIA. Hívom és várom az időseket, hogy velük egykorúak derűs társaságában töltsenek 1-2 tartalmas délelőtti órát. Fontos az ebben érintett korosztálynak kimozdulni a hosszú bezártság után.

2. Szombaton fél 8-kor indulunk a Tisza-tó körbe biciklizésére. A bicikliket teherautóval szállítjuk oda-vissza1000 Ft-ért. Tiszafüredig személyautókkal utazunk. Jelentkezni lehet mától a sekrestyében vagy a plébániairodán.

3. Mához egy hétre indul a szeptember 1-ig tartó ministránsverseny a nyári vakációban. Ha valaki nem nálunk, hanem máshol ministrálna, akkor kérje ennek igazolását írásban az ottani miséző atyától. A legszorgalmasabb ministránsok jutalomkiránduláson vesznek részt.

4. A június 21-től 25-ig tartó Nyári Napközis Táborba még lehet jelentkezni. Részvételi díj: személyenként 5000 Ft.

5. Június 23-án, szerdán, autóbuszos kirándulásra hívjuk a Kedves Testvéreket Sajóládra a pálos templomba és az ónodi várba. Jelentkezni lehet mától a sekrestyében vagy a plébániairodán.

6. Június 26-án a Megtestesülés-templomban a 10 órakor kezdődő szentmisében püspök atya áldozópappá szentel 1 diakónust és diakónussá 1 akolitust.

7. Liturgikus emléknap e héten: kedden Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesé.

Mentes a vírusoktól. www.avast.com